Cautare

61665 de rezultate pentru "rezultate examen definitivat 2010 universitatea din suceava" (4.36 secunde)
Constructia unei autostrazi care sa lege judetele din Moldova la reteaua europeana de autostrazi poate incepe doar dupa ce Uniunea Europeana va aviza acest culoar de transport rutier, potrivit Mediafax, care citeaza autoritatile din Suceava.
Presedintele PLD Suceava, deputatul Dumitru Pardau, a anuntat ca PD si PLD vor actiona in judet impreuna pentru a castiga alegerile, cele doua partide propunandu-si sa aiba cel putin jumatate din numarul de parlamentari dupa alegerile viitoare, cinci deputati si doi senatori.
Doua persoane au murit, iar o a treia a fost grav ranita ieri dupa-amiaza dupa ce masina in care se aflau a cazut intr-o prapastie din judetul Suceava. Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Suceava, automobilul s-a prabusit intr-o rapa in zona Ciumarna.
Uniunea Nationala PSD + PUR Suceava a depus la Politie si la Biroul Electoral Judetean mai multe plangeri impotriva Aliantei D.A., acuzand reprezentatii PNL-PD de coruperea electoratului si de distrugerea unor afise electorale.
Senatorul de Suceava Gheorghe Flutur, vicepresedintele PNL si ministru al Agriculturii, a anuntat ca va actiona pentru ca in Consiliul Judetean (CJ) Suceava coalitia de guvernare sa ajunga sa detina majoritatea numerica. Solutia pentru crearea acestei majoritati ar consta in cooptarea unor consilieri nemultumiti din PSD.
La Camera Deputatilor, USL a obtinut 58,6%, ARD - 16,6%, PP-DD 13,5% si UDMR 5,3%, dupa numararea voturilor din 81,49 % din sectii, arata datele BEC.
UN PSD+PUR a obtinut in Suceava, in urma alegerilor parlamentare, un scor cu patru procente mai scazut fata de alegerile locale din iunie. Procentele respective s-au adaugat Aliantei PNL-PD, potrivit purtatorului de cuvant al ADA Suceava, Orest Onofrei.
PSD Suceava a acuzat marti PLD ca foloseste copii de gradinita in actiuni de campanie electorala.
AVIOANE si DAEWOO sunt amanate la privatizare din cauza transferului actionarilor majoritari de la MEC la AVAS. ... Statul a prelungit din nou termenul de depunere a ofertelor pentru preluarea pachetului majoritar de 80,9% din actiunile AVIOANE Craiova, care urma sa expire pe 10 ianuarie.
Cu toate ca executivul european nu a primit din partea Romaniei planul de dezvoltare regionala, adica modul in care vor fi folosite fondurile UE alocate in perioada 2007 - 2013, oltenii stiu cati bani si-au propus sa obtina.
Lista stranierilor pentru barajul cu Grecia ' Ce atacant-surpriza a convocat Piturca Selectionerul Victor Piturca a definitivat lista celor 15 jucatori romani legitimati la cluburi de peste hotare, care tot azi au primit faxurile de convocare de principiu pentru cele doua jocuri contra Greciei, contand pentru play-off-ul de calificare la Cupa Mondiala din 2014.
Investitorii care detin unitati la fondurile mutuale de investitii sau cei care vor sa isi plaseze banii in acest fel vor putea face imprumut in banca mai lesne in momentul in care mecanismul retragerii de pe card a unei sume echivalente cu 70% din capitalul investit va fi definitivat.
Colegiul Director National al PD si-a definitivat, sambata, la Poiana Brasov, strategia postaderare, care are ca principii mentinerea stabilitatii monetare, asigurarea convergentei structurale la nivelul economiei reale si restructurarea cheltuielilor bugetare.
Sub genericul campaniei "Mandru sa fii roman", in Jurnalul National a aparut un articol despre o personalitate marcanta a medicinei romanesti, academicianul Laurentiu Mircea Popescu, descoperitorul telocitelor, articol din care puteti citi in continuare a doua parte.
Mai toate concursurile de angajari despre care am scris in ultima vreme se aseamana la rezultate. La politisti doar unul a trecut, cei de la Politia de frontiera se asteapta la aceleasi rezultate, titularizarile de la profesori au avut tot rezultate dezastruoase, concursurile de magistrati la fel.
Sotia presedintelui ANAF, Andreea - Florentina Blejnar, este asociat principal la SC Tetacons SRL Bucuresti, la care detine 95% din capitalul social, iar diferenta de 5% este detinuta de tatal acesteia, Buzabrici Filipescu Toader, care exercita calitatea de administrator al societatii.
Exista trei metode mai cunoscute si mai folosite in mod curent pentru a testa eficienta si starea bateriei - testul electrolitului din baterie, testul sarcinii cu ajutorul unei pile cu carbune si testarea capacitantei.
REZULTATE ALEGERI PREZIDENTIALE 2014.
ANRE analizeaza cererea si ia in calcul faptul ca in 2010 gazele din import au fost si mai scumpe si mai multe decat anii anteriori. ... Furnizorul local de gaze, GDF SUEZ Energy Romania, a cerut autoritatii in domeniu cresterea pretului gazelor naturale de la 1 aprilie 2010.
La data de 25 august 2010, ora 14.00, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 16 Politie au fost dirijati de catre Dispeceratul 112 - Sector 4 Politie in incinta unui complex comercial din sectorul 4 unde i-au depistat pe B.
google-analytics.com